Контактирајте нè

Име
Вашата email адреса
Телефонски број
Наслов на пораката
Порака:

  Хелсиншки комитет за човекови права на Република Македонија

  Map

 • Адреса ул. Даме Груев 28/5,
  1000 Скопје
  Република Македонија
 • Тел / Факс / Моб +389 (0)2 3119 073
  +389 (0)2 3290 469
  +389 (0)78 252 812