Пријави нов инцидент

Полињата означени со * се задолжителни.

Наслов на пријавата *

Опис *

Allowed HTML tags: "a, p, img, br, b, u, strong, em, i".
Iframes are only allowed from: www.youtube.com/embed/, player.vimeo.com/video/, w.soundcloud.com/player.

Измени ја датата Датум и време: Денес во 8:48 pm (Europe/Skopje)

Датум

Време

:: (Europe/Skopje)

Категории *

Вие сте

Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори)

Локација

Пријавивте ли во полиција?

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

Дали во истата средина имало слични инциденти/кривични дела?

Дали на местото на инцидентот останале цртежи, знаци, симболи или графити?

Доколку одговорот е потврден, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите.

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Незадолжителни информации

Име

Презиме

Email

Најди локација блиску до тебе

* Барајте ја вашата локација користејќи го името ИЛИ координатите латитуда, лонгитуда (формат: 38.19, 85.61), ИЛИ кликнете на мапата за да ја означите точната локација..

Прецизирај го местото на локацијата *
Пример: позади Рамстор, Железничка, Скопје

Линк од вести

add

Надворешен видео линк

add

Прикачи фотографија

add