Неверифицирани

Ученици од Димитар Влахов нападнати од група малолетници од Арачиново

13:28 Oct 1 2013 н. Аеродром, Скопје

Опис
Вчера, околу 17,00 часот, во Скопје во кругот на средното училиште „Димитар Влахов“, група од неколку ученици физички ги нападнале учениците С. Ф. (17) и М.М. (17) од Скопје.

По основ на сомнение на разговор се повикани четири малолетни лица и тоа Џ.М.(16) и Ј.Б.(15) двајцата од с.Арачиново, а останатите двајца се на 13 и 14 годишна возраст, против кои по целосно расчистување на случајот ќе биде поднесен
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0