Неверифицирани

Девојче нападнато на автобуска станица во Автокоманда

13:30 Oct 3 2013 н. Автокоманда, Скопје

Опис
Едно лице без повод и причина нападнало девојче што чекало автобус на автобуска станица во Автокоманда, дознава Телеграф од полициски извори.

Според информациите, денеска околу 13 часот на автобуска постојка во Автокоманда, додека Нурије. А. (16) од село Батинци чекала автобус, од автобус број „65“ се симнале четири непознати лица, од кои едното ја удрило со нога во предниот дел на градите.

Девојчето побарало помош во Градската општа болница во Скопје, каде што ѝ биле констатирани телесни повреди. По укажаната лекарска помош таа е пуштена на домашно лекување.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Нападнат малолетник во автобус бр. 65

13:30 Sep 20, 2018

Автокоманда, Скопје, Македонија, 0.04 Kms

Насилство врз малолетник во близина на АСУЦ

09:45 Sep 14, 2018

Автокоманда, Скопје, Македонија, 0.16 Kms

Нападнат малолетник во автобус бр. 50 на ЈСП Скопје

13:00 Mar 02, 2017

Автокоманда, Скопје, 0.32 Kms

„Шверцерите“ нападнале навивачи на ФК „Скопје“

16:00 Feb 28, 2015

Автокоманда, Скопје, 0.36 Kms