Неверифицирани

Претепано момче во Капиштец

13:13 Oct 4 2013 н. Капиштец, Скопје

Опис
На улицата Антон Попов во населаба Капиштец, вчера попладне, околу 18.30 часот, 18-годишниот А.И. од Скопје бил претепан од група насилници со непознат идентитет.

Напаѓачите со тупаници и клоци го удирале момчето нанесувајќи му видливи повреди во пределот на главата и телото. Од полицијата велат дека преземаат мерки за целосно расчистување на случајот и пронаоѓање на сторителите.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

напад врз средношколец кај Транспортен Центар

02:25 Mar 24, 2018

Centar, Skopje 1000, Macedonia (FYROM), 0.36 Kms

Средношколци се степале во „Панче Караѓозов“

13:25 Oct 03, 2013

н. Центар, Скопје, 0.37 Kms