Неверифицирани

Малолетна скопјанка нападната и влечена на автобуска

13:17 Mar 4 2013 Населба Аеродром

Малолетна скопјанка нападната и влечена на автобуска
Опис
Малолетна скопјанка вчера во утринските часови била нападната од две непознати лица додека чекала автобус.

Министерстово за внатрешни работи соопшти дека вчера, окоу десет часот утрината, 16-годишната А.Б. од Скопје била нападната на автобсуката станица на улицата Трета македонска бригада во скопската населба Аеродром во близина на средното училиште “Димитар Влахов“.

Две маскирани лица физички ја нападнале и ја влечеле, а откако успеала да се отргне, еден од сторителите со остар предмет и нанел повреди во пределот на стомакот и лицето.

Се преземаат мерки за откривање на сторителите и расчистување на случајот.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Тепачка во 33-ка, повреден е еден средношколец

13:12 Nov 14, 2013

н. Аеродром, Скопје, 0 Kms

Тепачка кај ДСУ “Владо Тасевски“

13:33 Dec 18, 2013

н. Аеродром, Скопје, 0.19 Kms

Масовна тепачка на средношколци во Аеродром

22:07 Oct 09, 2013

н. Аеродром, Скопје, 0.31 Kms