Верифицирано

Демолиран комитетот на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид

09:00 Oct 23 2013 Охрид

Демолиран комитетот на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид Демолиран комитетот на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид Демолиран комитетот на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид
Опис
09:41 Полицијата ги обезбедила видео снимките од сигурносните камери кои се поставени на Центарот за социјални работи кој е во непосредна близина на комитетот, а на кои најверојатно е снимен нападот.

09:37 Во истрагата се вклучени бројни инспектори, а на лице место беше и Командирот на СВР Охрид, Зоран Сарафилоски, како и раководството на ВМРО ДПМНЕ ОК Охрид.

09:22 Пред Комитетот на ВМРО ДПМНЕ во Охрид сеуште трае увидот на полицијата која зема примероци од исркшени сталка. Како што може да се види од надвор, врз комитетот се фрлано со камења и искршена е влезната врата и прозорците.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0