Верифицирано

Момче нападнато со клоци и тупаници во Скопје

19:30 Oct 25 2013 н. Автокоманда, Скопје

Опис
Пет до шест лица од албанска националност физички го нападнале 15-годишниот В.Б од Кавадарци.

Момчињата го удирале со клоци и тупаници по телото при што му се нанесени видливи повреди, велат од полицијата. Настанот се случил околу 19: 30 часот на булевар „Александар Македонски“.

МВР работи на расчистување на случајот.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Средношколец повреден во тепачка

12:45 Apr 10, 2018

Г. Баба, Скопје, 0.12 Kms

Масовна тепачка во автобус бр. 50 на ЈСП

13:40 Apr 26, 2014

Автокоманда, Скопје, 0.13 Kms

Средношколци се тепале пред АСУЦ

13:09 Dec 24, 2013

н. Автокоманда, Скопје, 0.13 Kms

Истепан средношколец во дворот на АСУЦ

21:10 Dec 26, 2013

н. Автокоманда, Скопје, 0.13 Kms

Претепан малолетник од Стојаковци во дворот на АСУЦ

13:30 May 05, 2014

Автокоманда, Скопје, 0.14 Kms