Неверифицирани

Осумчлена малолетничка банда претепала свој врсник

00:54 Oct 6 2013 Куманово

Опис
На 6.октомври, околу 00,50 часот, во Куманово пријавените физички го нападнале М.В.(16) од Куманово со удари од тупаници и клоци во пределот на лицето и телото, при што му нанеле видливи повреди и фрактура на носот.

СВР Куманово на 1.11.2013 година поднесе кривична пријава против Л.П.(17), Н.А.(17), Н.М.(17), М.М. (17), Н.К.(18), Р.С.(17), М.Д.(17) и Н.М.(18), сите од Куманово, за сторено кривично дело „насилство“.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0