Неверифицирани

Тепачка меѓу средношколци во Скопје, еден повреден

13:13 Nov 4 2013 н. Аеродром, Скопје

Опис
Еден средношколец е повреден и се наоѓа на ургентниот центар во Скопје, по тепачката која се случила вечерва околу 19,15 часот,
информираат од Министерството за внатрешни работи (МВР). Повредите не се многу сериозни, додаваат од МВР.
Тепачката се случила кај транспортниот центар, а во неа учестувале средношколците од средното хемиско училиште и од средното ПТТ.
Несогласувањата почнале уште на училиште, а ескалирале на скопскиот булевар „Кузман Јосифовски – Питу“, во близина на
„Зегин“.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Девојка истепана во автобус

15:49 Feb 14, 2014

н. Аеродром, Скопје, 0.02 Kms

Нападнат малолетник во автобус со број 7

13:12 Nov 15, 2013

н. Аеродром, Скопје, 0.05 Kms

Нападнат 12 годишен малолетник во Скопје

17:13 Dec 27, 2018

Скопје, Македонија, 0.12 Kms

Протести пред домот на пратеничката Ременски

20:37 Mar 19, 2018

Скопје, Македонија, 0.12 Kms