Неверифицирани

Малолетно девојче нападнато во Тетово

13:59 Mar 9 2013 Тетово

Опис
Двете девојчиња биле пресретнати од група од 5 непознати лица на возраст од околу 18 години од алабанска националност и без повод и причина биле нападнати, дознаваме од извори во полицијата.

Ѓургица била удирана во пределот на главата и со нога во пределот на задникот. Со висок тон напаѓачите и се обратиле на албански јазик.

СВР Тетово презема мерки за расчистување на случајот.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0