Верифицирано

Повторно тепачка во автобусот бр. 65

18:00 Dec 18 2013 н. Ченто, Скопје

Опис
Во инцидентот што се случи завчера, околу 18 часот, во автобус со бројот 65, кој се движел кон селото Стајковци, е идентификуван еден од двајцата напаѓачи што без причина му се нафрлиле со тупаници и со клоци на средношколецот Н.П. (15). Станува збор за малолетникот А.Ш. (17), против кого полицијата најавува поднесување пријава за иницирање прекршочна постапка.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Претепани две момчиња во автобус 65

01:00 Sep 13, 2014

н. Ченто, Скопје, 0.22 Kms

Нападнат автобус во Синѓелиќ

18:50 May 14, 2018

Ulica Alija Avdovic, 0.45 Kms

Нападнат малолетник во автобус бр. 65

13:15 Sep 12, 2013

с. Стајковци, Скопје, 0.57 Kms

Со палки влегле во автобус и претепале 8 деца

13:39 Nov 14, 2013

с. Стајковци, Скопје, 0.57 Kms