Неверифицирани

Тројца малолетници нападнати кај Олимписки базен

13:28 Dec 20 2013 н. Центар, Скопје

Опис
Тројца малолетници денеска се нападнати и ограбени зад „Олимписки базен“, соопшти полицијата. Група од десетина неидентификувани лица со раце и нозе ги нападнале малолетниците, по што на еден од жртвите му го одзеле ранецот.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Пет лица брутално претепале момче од Студеничани

22:00 Jun 04, 2017

н. Центар, Скопје, 0.11 Kms

Насилство врз 13 годишен малолетник во автобус на ЈСП бр 65

19:00 Sep 27, 2018

Железничка станица, Центар, Скопје, Македонија, 0.2 Kms