Неверифицирани

Нападната малолетна девојка во автобус бр. 7

13:33 Dec 20 2013 н. Аеродром

Опис
Група средношколци ја нападнале малолетната А. Н. во автобус број „7“, во близина на средното училиште „Димитар Влахов“, при што ѝ нанеле гребаници и црвенило по телото.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0