Верифицирано

Истепан средношколец во дворот на АСУЦ

21:10 Dec 26 2013 н. Автокоманда, Скопје

Опис
Завчера околу 09,10 часот во дворот на средното училиште АСУЦ „Боро Петрушевски“ од страна на едно непознато лице без повод и причина физички е нападнат 17 годишен ученик од истото училиште, соопшти МВР.

Ученикот бил нападнат со тупаници во пределот на главата и телото по што напаѓачот го напуштил лице местото.

По превземени мерки и активности утврден е идентитетот на напаѓачот Б.Б.(16) с.Арачиново. По документирање на случајот против истиот ќе биде поднесен соодветен поднесок.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Средношколци се тепале пред АСУЦ

13:09 Dec 24, 2013

н. Автокоманда, Скопје, 0 Kms

Средношколец повреден во тепачка

12:45 Apr 10, 2018

Г. Баба, Скопје, 0.02 Kms

Масовна тепачка во автобус бр. 50 на ЈСП

13:40 Apr 26, 2014

Автокоманда, Скопје, 0.05 Kms

Претепан малолетник од Стојаковци во дворот на АСУЦ

13:30 May 05, 2014

Автокоманда, Скопје, 0.06 Kms

Момче нападнато со клоци и тупаници во Скопје

19:30 Oct 25, 2013

н. Автокоманда, Скопје, 0.13 Kms