Верифицирано

Скршени стакла на штаб на СДСМ во Битола

13:29 Feb 26 2017 Битола

Скршени стакла на штаб на СДСМ во Битола
Опис
Утринава бил каменуван Штабот на СДСМ во населбата Карпош во Битола. Искршени се прозорците, а демолиран е и инвентарот во просторијата. Битолската полиција направила увид на местото и презема мерки за откривање на сторителите.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0