Неверифицирани

Искршено кафулето во кое се собираа донации за Шарената револуција

04:00 Feb 28 2017 н. Центар, Скопје

Опис
Во доцните вечерни часови биле искршени стаклата на кафулето „Излет“ кое се наоѓа во близина на грчката амбасада во Скопје. Сопственикот на кафулето објави видео од скршените стакла. Во ова кафуле се одржуваа настани за собирање донации за плаќање на прекршочните пријави за фрлање боја на демонстрантите од Шарената револуција.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

ФОРУМ ТЕАТАР – Вистинска приказна

10:52 Apr 05, 2018

Aminta the third 44, Skopje 1000, 0.1 Kms

напад врз средношколец кај Транспортен Центар

02:25 Mar 24, 2018

Centar, Skopje 1000, Macedonia (FYROM), 0.14 Kms

16 годишно момче нападнато во градски автобус број 65

13:30 Mar 02, 2013

бул.Крсте Мисирков кај Про Кредит Банка, 0.19 Kms

Дивеење низ скопско Нерези

13:35 Mar 23, 2013

с. Нерези, 0.19 Kms