Верифицирано

Каменуван штаб на СДСМ во Кисела Вода

13:16 Feb 28 2017 н. К. Вода, Скопје

Опис
Во попопладневните часови две лица со фантомки го каменувале штабот на СДСМ во Расадник-Кисела Вода.

Во моментов кога двете лица кршеле, во близина се наоѓала и група деца, кои уплашено гледале што се случува.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Летоци со закани поврзани со Референдумот 2018

10:20 Sep 27, 2018

Кисела Вода, Скопје, Македонија, 0.18 Kms

Каменуван штаб на ВМРО-ДПМНЕ во Кисела Вода

01:50 Sep 25, 2017

н. К. Вода, Скопје, 0.2 Kms