Неверифицирани

Нападнат малолетник кај Транспортен центар

18:35 Mar 1 2017 Центар, Скопје

Опис
Oколу 18.35 часот во Скопје, на Транспортен центар - пред билетарата на ЈСП, петнаесетгодишник од с.Кадино, без повод и причина, физички бил нападнат од страна на пет-шест малолетни лица на возраст од 16 до 18 години. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителите и за целосно расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Физички напад,Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Нападнат малолетник во автобус со број 7

13:12 Nov 15, 2013

н. Аеродром, Скопје, 0.08 Kms

Девојка истепана во автобус

15:49 Feb 14, 2014

н. Аеродром, Скопје, 0.1 Kms

Тепачка меѓу средношколци во Скопје, еден повреден

13:13 Nov 04, 2013

н. Аеродром, Скопје, 0.12 Kms