Неверифицирани

Нападнат малолетник во автобус бр. 50 на ЈСП Скопје

13:00 Mar 2 2017 Автокоманда, Скопје

Опис
Во ЕИК Скопје (Единица за информации и команди), Р.К. пријавила дека околу 13.00 часот во Скопје, на автобуската постојка кај „АСУЦ“ во населба Автокоманда, во автобус на ЈСП со бр.50 неколку непознати лица физички го нападнале нејзиниот шеснаесетгодишен син, по што лицата се симнале и побегнале во непознат правец. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителите и за целосно расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Физички напад,Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Масовна тепачка во автобус бр. 50 на ЈСП

13:40 Apr 26, 2014

Автокоманда, Скопје, 0.14 Kms

Средношколец повреден во тепачка

12:45 Apr 10, 2018

Г. Баба, Скопје, 0.17 Kms

Средношколци се тепале пред АСУЦ

13:09 Dec 24, 2013

н. Автокоманда, Скопје, 0.18 Kms

Истепан средношколец во дворот на АСУЦ

21:10 Dec 26, 2013

н. Автокоманда, Скопје, 0.18 Kms

Претепан малолетник од Стојаковци во дворот на АСУЦ

13:30 May 05, 2014

Автокоманда, Скопје, 0.24 Kms