Верифицирано

Искршени прозорци на штаб на СДСМ во Штип

10:20 Jul 28 2017 Штип

Искршени прозорци на штаб на СДСМ во Штип
Опис
Во 10.20 часот, телефонски во ПС Штип било пријавено дека на ул. „Сремски Фронт“ во Штип, од страна на непознат сторител бил искршени стаклата на излогот од канцеларијата на политичката партија СДСМ.

СВР Штип презема мерки за целосно расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Обиен штаб на СДСМ

23:50 May 10, 2016

Штип, 0.24 Kms

Насилство во Свети Николе

20:42 Oct 19, 2017

Свети Николе, 15.78 Kms