Верифицирано

Каменуван штаб на ВМРО-ДПМНЕ во Кисела Вода

01:50 Sep 25 2017 н. К. Вода, Скопје

Каменуван штаб на ВМРО-ДПМНЕ во Кисела Вода
Опис
Непознат сторител или сторители го искршиле стаклото од излогот на штабот на ВМРО-ДПМНЕ во Кисела Вода.

Кандидатот за градоначалник на оваа партија во Кисела Вода, Јохан Тарчуловски утрово го осуди инцидентот и рече дека се надева дека зад него не стојат политички опоненти.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Каменуван штаб на СДСМ во Кисела Вода

13:16 Feb 28, 2017

н. К. Вода, Скопје, 0.2 Kms

Летоци со закани поврзани со Референдумот 2018

10:20 Sep 27, 2018

Кисела Вода, Скопје, Македонија, 0.28 Kms

Тепачка во 33-ка, повреден е еден средношколец

13:12 Nov 14, 2013

н. Аеродром, Скопје, 0.39 Kms