Верифицирано

Каменуван штаб на ВМРО-ДПМНЕ во Кавадарци

01:01 Sep 28 2017 Кавадарци

Каменуван штаб на ВМРО-ДПМНЕ во Кавадарци
Опис
Искршен e излог на штаб на ВМРО-ДПМНЕ на улицата Моша Пијаде во Кавадарци. Инцидентот вчера претпладне го пријавил С.А.(32) во Полициската станица во градот. Како што извести МВР, стаклото било искршено со камен. По сторителот се трага.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0