Неверифицирани

Две момчиња нападнати на автобуска станица

17:30 Oct 1 2017 н. Чаир, Скопје

Опис
Во Скопје на бул.„Крсте Мисирков" на автобуска постојка, од страна на неколку непознати лица физички биле нападнати М.С.(20) и Б.С.(19) и двајцата од с.Мирковци.
По нападот напаѓачите го напуштиле местото на настанот, а на повредените момчиња им е укажана медицинска помош во Градската општа болница „Св.Наум Охридски“ каде првично им се констатирани телесни повреди.
Полицијата презема мерки за целосно расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Физички напад,Телесна повреда,Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0