Верифицирано

Искршен штаб на БЕСА во Бутел

01:00 Oct 1 2017 Нас. Бутел

Опис
Од страна на непознати лица било извршено оштетување на партиски штаб на политичката партија “БЕСА“ на ул.„Тале Христов“, при што со тврд предмет биле скршени две изложни стакла и искинати шест плакати. Се превземаат мерки за расчистување на случајот.
Линк од вести
http://www.mvr.gov.mk/dneven-bilten/901
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Демолиран штабот на ДУИ во Скопје

15:00 Oct 03, 2017

Нас. Скопје-Север, 0 Kms

Нападнат малолетник во Чаир

10:03 Oct 09, 2018

ул. Тале Христов, Скопје, Македонија, 0.01 Kms

Претепани малолетници во Бутел

18:00 Dec 18, 2017

Скопје, 0.12 Kms