Верифицирано

Оштетен штаб на ВМРО-ДПМНЕ во Битола

20:30 Oct 2 2017 Битола

Опис
Во Битола, на ул.„Црвени Стени“ било скршено стакло на влезната врата од месна канцеларија на политичката партија „ВМРО-ДПМНЕ“. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0