Верифицирано

Демолиран штабот на ДУИ во Скопје

15:00 Oct 3 2017 Нас. Скопје-Север

Опис
Непознат сторител искршил две прозорски стакла и стаклена врата на штабот на политичката партија ДУИ, на улица “Тале Христов“ Скопје-Север, по што инцидентот бил пријавен во полиција.Полицијата ги презема потребните мерки за пронаоѓање на сторителите.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Искршен штаб на БЕСА во Бутел

01:00 Oct 01, 2017

Нас. Бутел, 0 Kms

Нападнат малолетник во Чаир

10:03 Oct 09, 2018

ул. Тале Христов, Скопје, Македонија, 0.01 Kms

Претепани малолетници во Бутел

18:00 Dec 18, 2017

Скопје, 0.12 Kms