Верифицирано

Искршен штабот на Обединети за Македонија во Драчево

23:00 Oct 7 2017 Нас. Драчево

Искршен штабот на Обединети за Македонија во Драчево
Опис
Непознат сторител со камен го оштетил стаклото на штабот на политичката партија „Обединети за Македонија“на ул.„Живко Фирфов“ во населба Драчево. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот и за целосно расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Без повод и причина на улица претепале две момчиња

13:56 Feb 20, 2014

н. Драчево, Скопје, 0.12 Kms

оштетување на црквен имот во Драчево

13:29 Oct 03, 2018

Драчево, Скопје, Македонија, 0.15 Kms

Искршени прозорци на штабот на СДСМ во Драчево

01:13 Feb 24, 2017

с. Драчево, Скопје, 0.23 Kms

Протест пред домот на Татјана Прентовиќ

18:33 Mar 16, 2018

Drachevo, Macedonia (FYROM), 0.23 Kms

Искршен штаб на СДСМ во селото Долно Количани

09:40 Sep 25, 2018

Драчево, Скопје, Македонија, 0.39 Kms