Верифицирано

Оштетен штаб на политичката партија ГРОМ во с.Бардовци

20:15 Oct 10 2017 С. Бардовци

Оштетен штаб на политичката партија ГРОМ во с.Бардовци
Опис
Изборниот штаб на политичката партија ГРОМ во скопското село Бардовци бил оштетен откако непознато лице фрлило тврд предмет со што било искршено едно изложно стакло.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Оштетен штаб на СДСМ во Бардовци

13:06 Dec 14, 2016

Бардовци, Скопје, 0 Kms

Каменувани возила на учесници на митинг на ДУИ

13:03 Apr 04, 2014

н. Влае, Скопје, 1.39 Kms

Напад врз трансродово лице во Ѓорче Петров

12:14 Oct 13, 2013

н. Ѓорче Петров, Скопје, 1.48 Kms

Група млади нападнати во Влае

00:45 Jul 11, 2014

н. Влае, Скопје, 1.5 Kms