Неверифицирани

Нападнати малолетници кај Железничката станица во Скопје

12:15 Oct 19 2017 Скопје

Опис
Две малолетни лица биле нападнати на автобуската постројка под Железничката станица во Скопје.
Педесет и едногодишниот З.Ф. пријавил дека дента околу 12:15 часот во Скопје, на бул. „Кузман Јосифоски-Питу“ на автобуска постројка под Железничка Станица-Скопје, кон неговиот 16-годишен син, кој бил заедно со неговите двајца другари на возраст од 15 и 16 години, додека чекале автобус, се доближила поголема група од непознати лица на возраст од околу 15 до 17 години и едно од лицата почнало да го удира едниот малолетник во пределот на главата. Потоа бил нападнат и синот на пријавителот, по што напаѓачите избегале во непознат правец, соопшти полицијата.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Физички напад,Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Нападнат малолетник во автобус со број 7

13:12 Nov 15, 2013

н. Аеродром, Скопје, 0 Kms

Девојка истепана во автобус

15:49 Feb 14, 2014

н. Аеродром, Скопје, 0.04 Kms

Тепачка меѓу средношколци во Скопје, еден повреден

13:13 Nov 04, 2013

н. Аеродром, Скопје, 0.05 Kms

Нападнат малолетник кај Транспортен центар

18:35 Mar 01, 2017

Центар, Скопје, 0.08 Kms