Верифицирано

Искршено стаклото на штаб на ВМРО-ДПМНЕ во Кавадарци

00:30 Oct 13 2017 Кавадарци

Опис
На улица „Илинденска“ во Кавадарци непознат сторител го искршил стаклото на објектот кој го користи коалицијата предводена од политичката патија ВМРО-ДПМНЕ.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0