Неверифицирани

Младинец нападнат на автобуска постојка во Скопје

00:00 Nov 12 2017 Скопје

Опис
На автобуска постојка на ул. „Босна и Херцеговина“ едно деветнаесетгодишно лице од Скопје било физички нападнато од страна на повеќе непознати лица. Тие го удриле со камен во пределот на лицето со што се здобил со видлива повреда. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот.
Линк од вести
http://www.mvr.gov.mk/dneven-bilten/943
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

18-годишно момче нападнато на улица

22:08 Mar 30, 2016

Бутел, Скопје, 0.01 Kms

Каменуван воз на релација Кичево-Скопје

14:45 Jun 02, 2013

Скопје- Железничка станица Скопје Север, 0.03 Kms

Демолиран штабот на ДУИ во Скопје

15:00 Oct 03, 2017

Нас. Скопје-Север, 0.12 Kms

Искршен штаб на БЕСА во Бутел

01:00 Oct 01, 2017

Нас. Бутел, 0.12 Kms