Неверифицирани

Лице нападнато во старата скопска чаршија

15:30 Mar 10 2018 Скопје

Опис
На 10.03.2018 година околу 15,30 часот Г.Р.(23) од Скопје пријавил дека додека седел во угостителски објект во старата скопска чаршија, му се приближил Ј.М. и го повикал Г.Р. да излезе надвор од локалот, по што заедно со уште две непознати лица физички го нападнале. Г.Р. со возило на Итна медицинска помош бил пренесен во Градска општа болница Св. „Наум Охридски“. Ј.М. е приведен во полициска станица и се работи на целосно расчистување на случајот.
Линк од вести
http://moi.gov.mk/dneven-bilten/1061
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Физички напад,Телесна повреда,Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Tепачка кај новата Железничка станица во Скопје

19:30 Apr 12, 2013

Скопје- Железничка станица во Скопје, 0 Kms

Каменуван воз во Скопје

16:20 Apr 13, 2013

Скопје- во близина на железничката станица „Скопје - север“., 0 Kms

Прекин на финалето поради навредливи скандирања

20:00 May 22, 2013

Скопје- Градски Стадион, 0 Kms

Уште еден каменуван воз во Скопје

16:23 Apr 13, 2013

Скопје- Железничка станица Скопје Север, 0 Kms