Верифицирано

Протест пред домот на пратеничката Смилеска

18:51 Mar 17 2018 Prilep, Macedonia (FYROM)

Опис
Во Прилеп, пред домот на пратеничката Кети Смилеска протестираа група граѓани кои се против донесувањето на Законот за употреба на јазиците.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Сериозна закана
Локација: Улица
Пријавивте ли во полиција?: Да
Дали во истата средина имало слични инциденти/кривични дела?: Не знам
Дали на местото на инцидентот останале цртежи, знаци, симболи или графити?: Не знам

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0