Неверифицирани

Протест пред домот на Хари Локвенец

13:56 Jun 22 2018 Prilep, Macedonia (FYROM)

Опис
Во емисијата “само вистина“ пратеникот Локвенец изјави дека граѓани протестирале пред неговиот дом и му ги вознемириле децата.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Сериозна закана
Локација: Улица
Пријавивте ли во полиција?: Да
Дали во истата средина имало слични инциденти/кривични дела?: Да
Дали на местото на инцидентот останале цртежи, знаци, симболи или графити?: Не знам

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0