Неверифицирани

напад врз средношколец кај Транспортен Центар

02:25 Mar 24 2018 Centar, Skopje 1000, Macedonia (FYROM)

Опис
На 24.03.2018 година на ул. Анастас Митрев во Скопје, во близина на Транспортниот Центар, 16 годишно момче било нападнато од неколку непознати лица, кои со остар предмет му нанеле убодна рана на десната нога. Случајот е пријавен во полиција, по што се преземаат мерки за расчистување на случајот и пронаоѓање на напаѓачите.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Телесна повреда
Локација: Улица
Пријавивте ли во полиција?: Да
Дали во истата средина имало слични инциденти/кривични дела?: Да
Дали на местото на инцидентот останале цртежи, знаци, симболи или графити?: Не знам

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0