Неверифицирани

Физички нападнат малолетник во Центар

18:15 Jul 1 2018 Центар, Скопје

Опис
На 01.07.2018 година во 18,15 часот во Полициската станица Центар И.С.(47) пријавил дека истиот ден околу 00,30 часот на улица “Луј Пастер“ неговиот 17 годишен син бил физички нападнат од група на лица. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Физички напад
Локација: Улица
Пријавивте ли во полиција?: Да
Дали во истата средина имало слични инциденти/кривични дела?: Не знам

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Нападнато малолетно (17 год) момче во Центар

11:50 Aug 15, 2018

Centar, Skopje 1000, Macedonia (FYROM), 0.15 Kms

Нападнати скопјани со нож во „Жена парк“

13:51 Jul 10, 2014

н. Центар, Скопје, 0.17 Kms

18 годишно момче нападнато на Рекорд во 5-ка ЈСП

12:35 Aug 16, 2018

Центар, Скопје, Македонија, 0.19 Kms