Неверифицирани

Претепано момче во Мичурин

10:39 Apr 4 2018 Anastas Mitrev, Skopje

Опис
На 04.04.2018 година околу 18.30 часот пријавено е дека во парк на улица “Анастас Митрев“ во Скопје, поголема група непознати лица (на возраст од 16 до 18 години) физички нападнале момче. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицата и расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0