Неверифицирани

Каменуван воз на релација Кичево-Скопје

14:45 Jun 2 2013 Скопје- Железничка станица Скопје Север

Каменуван воз на релација Кичево-Скопје
Опис
Непознати лица вчера околу 14:25 часот каменувале воз кој сообраќал на релација Кичево-Скопје.При каменувањето, непознатите лица скршиле едно прозорско стакло од врата на вагон, сопственост на Македонски Железници.

Каменувањето е извршено по тргнување на возот од Железничка станица Скопје Север кон Скопје, на излезен сигнал.

Повредени патници нема.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицата.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

18-годишно момче нападнато на улица

22:08 Mar 30, 2016

Бутел, Скопје, 0.02 Kms

Претепани малолетници во Бутел

18:00 Dec 18, 2017

Скопје, 0.03 Kms

Демолиран штабот на ДУИ во Скопје

15:00 Oct 03, 2017

Нас. Скопје-Север, 0.15 Kms