Верифицирано

Физички нападнати две лица со привремен престој од Турција

11:43 Apr 14 2018 Gimnazija Josip Broz Tito

Опис
На 14.04.2018 година во 19,07 часот во Единицата за информирање и команда Скопје, пријавено е дека во Ургентен центар Скопје донесени биле турски државјани со привремен престој во Скопје, кои според нивно кажување биле физички нападнати од страна на неколку непознати лица во близина на Гимназијата „Ј.Б.Тито“. МВР презема мерки за расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Сериозна закана,Физички напад

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

напад врз средношколец кај Транспортен Центар

02:25 Mar 24, 2018

Centar, Skopje 1000, Macedonia (FYROM), 0.09 Kms

16 годишно момче нападнато во градски автобус број 65

13:30 Mar 02, 2013

бул.Крсте Мисирков кај Про Кредит Банка, 0.26 Kms

Дивеење низ скопско Нерези

13:35 Mar 23, 2013

с. Нерези, 0.26 Kms