Неверифицирани

Нападнато малолетно лице на Бит Пазар

20:45 Apr 23 2018 Bulevar Krste Misirkov

Опис
На 23.04.2018 година во Полициската станица Бит Пазар, пријавено е дека истиот ден околу 20.45 часот на автобуска постојка на булеварот „Крсте Мисирков“ 17 годишно момче физички било нападнато од страна на четири непознати лица, кои го удирале со боксови во пределот на главата. МВР работи на расчистување на случајот.
Линк од вести
http://www.mvr.gov.mk/dneven-bilten/1105
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Телесна повреда

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Каменуван штаб на СДСМ во Маџари

01:07 Jan 08, 2015

н. Маџари, Скопје, 0.27 Kms

Нападнато момче во автобус бр. 68 на ЈСП

12:30 Mar 02, 2017

н. Маџари, Скопје, 0.39 Kms

Физички нападнат активист во врска со Референдумот 2018

18:30 Sep 26, 2018

Ченто, Скопје, Македонија, 0.4 Kms