Верифицирано

Нападнати професори во Гостивар

12:01 Apr 13 2018 Gostivar

Опис
Пријавен е случај за напад врз двајца професори во Гостивар. Едниот од професорите бил тешко повреден и е задржан на неврохирургија со потрес на мозок. Другиот е пуштен дома.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Телесна повреда

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0