Верифицирано

Осквернавен Споменикот на револуцијата во центарот на Тетово

12:54 May 20 2018 Tetovo

Опис
Со недолична и провокативна содржина осквернавен е Споменикот на револуцијата во центарот на Тетово посветен на борците од НОБ. На него потпишана е и навивачката група на Шкендија – „ Балисти“, а го има напишано и денешниот датум кога овој клуб во вечерните часови, планира да ја прослави шампионската титула во Првата Македонска фудбалска лига
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0