Неверифицирани

Физички нападнат граѓанин од Тетово

23:40 Jun 17 2018 Skopjanka

Опис
Граѓанин од Тетово вчера во 23:40 часот во Полициската станица Аеродром пријавил дека дента околу 23:00 часот пред казино во Трговски центар „Скопјанка“ физички бил нападнат од неколку непознати лица, од нападот се здобил со повреди и бил пренесен во Градска општа болница „Св.Наум Охридски“ каде му била укажана лекарска помош. МВР презема мерки за пронаоѓање на сторителите и за целосно расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Насилство врз малолетник во близина на АСУЦ

09:45 Sep 14, 2018

Автокоманда, Скопје, Македонија, 0.11 Kms

Нападнат малолетник во автобус бр. 65

13:30 Sep 20, 2018

Автокоманда, Скопје, Македонија, 0.15 Kms

Девојче нападнато на автобуска станица во Автокоманда

13:30 Oct 03, 2013

н. Автокоманда, Скопје, 0.18 Kms

Нападнат малолетник во автобус бр. 50 на ЈСП Скопје

13:00 Mar 02, 2017

Автокоманда, Скопје, 0.36 Kms

Масовна тепачка во автобус бр. 50 на ЈСП

13:40 Apr 26, 2014

Автокоманда, Скопје, 0.49 Kms