Неверифицирани

Физички нападнато 20 годишно момче

23:30 Jun 21 2018 Xhon Kenedi Skopje

Опис
На 21.06.2018 година во 23,30 часот во Секторот за внатрешни работи Скопје било пријавено дека на крстосницата од улиците „Џон Кенеди“ и „Цветан Димов“, во автобус на ЈСП бр.57, две непознати лица физички го нападнале 20 годишно момче од Скопје. МВР превзема мерки за целосно расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Напад со нож во Чаир

22:56 Apr 02, 2014

н. Чаир, Скопје, 0.07 Kms

Спречен поголем инцидент во Чаир

13:59 Apr 04, 2014

н. Чаир, Скопје, 0.07 Kms

Нападнат штаб на ВМРО-ДПМНЕ во Чаир

22:58 Apr 21, 2014

н. Чаир, Скопје, 0.19 Kms

Демолиран штабот на ДУИ во Чаир

13:07 Dec 24, 2014

н. Чаир, Скопје, 0.24 Kms