Верифицирано

објектот во Нападнат објект во сопственост на ВМРО-ДПМНЕ

23:00 Jun 23 2018 Plostad

Опис
На 23.06.2018 година во 23 часот во Единицата за информации и команда Скопје, одговорно лице од политичката партија ВМРО-ДПМНЕ телефонски пријавило дека на објектот во сопственост на партијата лоциран на плоштад ВМРО, од страна на непознати лица била фрлена боја врз објектот и околу него. На лице место излегле полициски службеници и се преземаат мерки за расчистување на настанот.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

напад врз средношколец кај Транспортен Центар

02:25 Mar 24, 2018

Centar, Skopje 1000, Macedonia (FYROM), 0.11 Kms

16 годишно момче нападнато во градски автобус број 65

13:30 Mar 02, 2013

бул.Крсте Мисирков кај Про Кредит Банка, 0.15 Kms

Дивеење низ скопско Нерези

13:35 Mar 23, 2013

с. Нерези, 0.15 Kms

Нападнати средношколци

19:10 Mar 05, 2013

Skopje, Macedonia (FYROM), 0.15 Kms