Неверифицирани

Физички нападнато 13 годишно момче

15:15 Jun 26 2018 Skopje

Опис
На 26.06.2018 година во Полициската станица Бит Пазар граѓанка пријавила дека истиот ден околу 15,30 часот на улицата “376“ од страна на три малолетни машки лица и едно женско лице физички бил нападнат нејзиниот 13 годишен син при што му биле нанесени видливи повреди. МВР презема мерки за целосно расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Повреден малолетник во автобус со број 2

13:40 Oct 22, 2014

н. Центар, Скопје, 0.14 Kms

ФОРУМ ТЕАТАР – Вистинска приказна

10:52 Apr 05, 2018

Aminta the third 44, Skopje 1000, 0.17 Kms

Претепано момче во Капиштец

13:13 Oct 04, 2013

н. Капиштец, Скопје, 0.35 Kms

напад врз средношколец кај Транспортен Центар

02:25 Mar 24, 2018

Centar, Skopje 1000, Macedonia (FYROM), 0.36 Kms