Неверифицирани

Нападнато малолетно (17 год) момче во Центар

11:50 Jul 1 2018 Centar, Skopje 1000, Macedonia (FYROM)

Опис
На 01.07.2018 година во 18,15 часот во Полициската станица Центар И.С.(47) пријавил дека истиот ден околу 00,30 часот на улица “Луј Пастер“ неговиот 17 годишен син бил физички нападнат од група на лица. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Насилство
Локација: Улица

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0