Неверифицирани

Насилство врз малолетник во близина на АСУЦ

09:45 Sep 14 2018 Автокоманда, Скопје, Македонија

Опис
На 14.09.2018 година во 11,30 часот во Секторот за внатрешни работи Скопје Д.П. (38) од Скопје пријавил дека истиот ден околу 09,45 часот во близина на средното училиште „Боро Петрушевски“, неговиот 15 годишен син физички бил нападнат од страна на неколку малолетни лица. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Насилство
Локација: Улица

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Нападнат малолетник во автобус бр. 65

13:30 Sep 20, 2018

Автокоманда, Скопје, Македонија, 0.15 Kms

Девојче нападнато на автобуска станица во Автокоманда

13:30 Oct 03, 2013

н. Автокоманда, Скопје, 0.16 Kms

Нападнат малолетник во автобус бр. 50 на ЈСП Скопје

13:00 Mar 02, 2017

Автокоманда, Скопје, 0.25 Kms

Масовна тепачка во автобус бр. 50 на ЈСП

13:40 Apr 26, 2014

Автокоманда, Скопје, 0.38 Kms