Неверифицирани

Нападнат малолетник во автобус бр. 65

13:30 Sep 20 2018 Автокоманда, Скопје, Македонија

Опис
На 20.09.2018 година во 14,00 часот во Полициската станица Гази Баба А.З.(45) од село Синѓелиќ-скопско пријавил дека во 13,30 часот на автобуска постојка на булеварот "Александар Македонски" во автобус број 65 физички бил нападнат неговиот 15 годишен син од страна на неколку малолетни лица. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Насилство
Локација: Улица

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Девојче нападнато на автобуска станица во Автокоманда

13:30 Oct 03, 2013

н. Автокоманда, Скопје, 0.04 Kms

Насилство врз малолетник во близина на АСУЦ

09:45 Sep 14, 2018

Автокоманда, Скопје, Македонија, 0.15 Kms

Нападнат малолетник во автобус бр. 50 на ЈСП Скопје

13:00 Mar 02, 2017

Автокоманда, Скопје, 0.33 Kms

„Шверцерите“ нападнале навивачи на ФК „Скопје“

16:00 Feb 28, 2015

Автокоманда, Скопје, 0.38 Kms